Η κυρία Αθηνά Παντελίδη, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, καθημερινά επισκέπτεται τον τάφο του Παντέλο. Μακριά από περίεργους, κοσμικούς, μαϊντανούς, από ολους αυτούς τελοσπάντων που εκμεταλλεύτηκαν τον θάνατο του Παντελή αλλά και το δράμα της οικογένειας, η κ.Αθηνά, βουβά και με απίστευτη αξιοπρέπεια σηκώνει τον δικό της σταυρό του μαρτυρίου. Το Youweekly.gr με διακριτικότητα, ευγένεια και προσοχή, πλησίασε την πονεμένη μάνα και προσπάθησε να ξεκινήσει μια επαφή, χωρίς όμως να ενοχλεί την γυναίκα στο ιερό καθήκον που εκτελεί η ίδια με ευλάβεια καθημερινά στον τάφο του παιδιού της!

mnimoΤην συναντήσαμε την Τρίτη 1/3, 13 μέρες μετά τον χαμό του νεαρού τραγουδιστή που έζησε την σύντομη ζωή του, σαν ροκ σταρ! Η κ.Αθηνά Παντελίδη έφτασε στο νεκροταφείο στις πέντε(5) η ώρα το απόγευμα. Ήταν από τις σπάνιες φορές που ο τάφος του παιδιού της δεν είχε πολύ κόσμο! Η κ.Αθηνά συνοδευόμενη από 2 μέλη της οικογένειάς της, προχώρησε στο μνήμα του παιδιού της, άναψε ένα κεράκι, τακτοποίησε τα λουλούδια και άρχισε να μονολογεί διάφορα πράγματα που αφορούσαν στο παιδί της και που για λόγους δημοσιογραφικής αρχής δεν δημοσιοποιούμε.

IMG_1522

Την ώρα που σηκώθηκε, την πλησιάζει ένα πανύψηλο αγόρι, ο Λάμπρος (από ότι μάθαμε αργότερα, ήταν συμμαθητής του Παντελή και κολλητός του φίλος). «Κυρία Αθηνά με θυμάστε; Είμαι ο Λάμπρος, πηγαίναμε μαζί με τον Παντελάκο στο ίδιο λύκειο!». Η κ.Αθηνά του πιάνει το χέρι, τον κοιτάει στα μάτια κι ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε κλάψει, βουρκώνει, εμφανώς συγκινημένη που βλέπει ένα παληκάρι να της θυμίζει τον γιο της! Ο Λάμπρος σαν να ήταν η μάνα του, της κρατάει το χέρι και την αγγίζει στον ώμο προσπαθώντας να πει δύο λόγια παρηγοριάς από τα χιλιάδες που είχε ακούσει τις τελευταίες 13 μαρτυρικές μέρες που έχει χάσει το καμάρι της!

«Το φάγανε το παιδί μας! Τον Παντελάκο μας κυρία Αθηνα…Να το ξέρετε! Του ψήσανε το ψάρι στα χείλη, τον ζηλεύανε, γιατί δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του, ήταν άντρας ίσιος και δεν γούσταρε σταριλίκια και τα δήθεν…Κρίμα!». Η μητέρα του Παντελή με ευγένεια χωρίς να δώσει καμία συνέχεια του είπε: «Έχεις δίκιο παιδί μου, αλλά θα το βρουν από τον Θεό!». Η κ.Αθηνά ξεκίνησε την έξοδο της από το νεκροταφείο ης Μεταμόρφωσης κι εκεί την πλησίασε ο δημοσιογράφος μας, από το Youweekly.gr.

IMG_1540

Δεν θέλαμε να ρωτήσουμε πολλά, θέλαμε απλά να μάθουμε, αν όλα αυτά που γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τον Παντελή, χωρίς τον Παντελή, έχουν την παραμικρή δώση αλήθειας. Η γυναίκα βλέποντας τον φωτογράφο και τον δημοσιογράφο μας, μας μίλησε πολύ ευγενικά, μας είπε πολλά πράγματα, αλλά μας παρακάλεσαι να σεβαστούμε την επιθυμία της να μην βγάλουμε προς τα έξω ειδήσεις, που πιθανόν να βλάψουν την οικογένεια στην φάση αυτή! «Σας ευχαριστώ που ήρθατε και για τον κόπο που κάνατε. Όταν έρθει η ώρα θα…

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...