Σχεδόν 15 μέρες μετά τον άδικο και ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη και ένα βίντεο που δημοσίευσαν οι φίλοι του Παντελή με τον μικρό αδελφό του Νίνο να παίζει κιθάρα σε τραγούδι του αδελφού του, συγκινεί αγγίζει τις ψυχές των φίλων του αλλά και των χιλιάδων θαυμαστών του.

Ο μικρός Νίνο που βρίσκεται χθες σε φιλικό σπίτι, με φίλους του Παντελή, παίζει στην κιθάρα το «Της καρδιάς μου το γραμμένο» . Όλοι τραγουδούν, τιμούν τον Παντελή που λείπει… και στο τέλος, αποθεώνουν τον Νίνο για το παίξιμό του…Πριν λίγες ημέρες η δασκάλα του Νίνο στη μουσική, του είχε κάνει λόγο στο facebook, για το ταλέντο του και ότι είναι αυτός που μπορεί να συνεχίσει την …πορεία του Παντελή… Είχε γράψει:

«Νινο μου,η σκέψη μου ειναι σε σας!!!!
Συνέχισε την πορεία του Παντελή μας.
Στο ειχα πει στο Δημοτικο….. στις εκδηλωσεις που έκανες solo κ ησουν στη χορωδια. Τωρα πλεον το πιστευω. Εισαι ο μονος που μπορεις……θα εισαι άξιος διάδοχος!!!!
Μην το αμελησεις.
Με αγαπη ,
Η δασκάλα σου»

Δες το χθεσινό βίντεο με τον Νίνο να παίζει κιθάρα και να συγκινεί
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...