…λέει σε φίλους της, για όλα αυτά που… γράφονται για την ίδια, την οικογένεια της, τους φίλους της και είναι σχεδόν όλα φανταστικά σενάρια και μυθοπλασίες…

Το youweekly.gr βρήκε μια φίλη της… Φρόσως που μιλάει μαζί της και μας μετέφερε δεδομένα που εμείς τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.Την ρωτήσαμε για την σχέση της Φρόσως Κυριάκου με τον Παντελίδη: «Θα σας πω κάτι και θα το γράψετε όπως το λέω ακριβώς… Ο Παντελίδης μόλις γνώρισε την Φρόσω κατευθείαν την φλέρταρε, του άρεσε ρε παιδί μου σαν γυναίκα, σαν κορίτσι!

Η Φρόσω από την άλλη ήταν θαυμάστρια του Παντελή, τον γούσταρε σαν τραγουδιστή σαν άνθρωπο, της άρεσε η απλότητα του, ότι δεν την είχε ψωνίσει, ότι δεν το έπαιζε…μέχρι εκεί. Σχέση δεν είχαν ποτέ! Η Φρόσω δεν ήταν ποτέ η γκομένα του Παντελίδη να το πω απλά, αν και δεν μου αρέσει η λέξη.

Τα παιδιά ήταν φίλοι, ο Παντελίδης την πολιορκούσε και δεν αποκλείω ότι ίσως κάποτε στο μέλλον να παιζόταν κάτι, αλλά σχέση δεν είχαν ακόμη και εγώ την πάτησα και την ρώτησα, «ρε Φρόσω μήπως τα είχες με τον Παντελή στα κρυφά;» και μου απάντησε εκνευρισμένη, «Έλεος κι ΕΣΥ, ποτέ δεν είχα σχέση με τον Παντελή δεν το ξέρεις;», και αντιλαμβάνεστε οτι το βούλωσα …»

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...