Οι επιστήμονες έχουν να μας πουν κάποια νέα.

Ένας οργασμός είναι πάντα καλοδεχούμενος. Είτε είναι κλειτοριδικός είτε έρχεται κατευθείαν από το σημείο G σου, πάντα τον απολαμβάνεις. Φαντάσου όμως να γέμιζε ολόκληρο το σώμα σου με αυτή τη μοναδική αίσθηση, που σε κάνει να τρέμεις και συνήθως περιορίζεται σε μία, συγκεκριμένη περιοχή. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι γίνεται. Αρκούν μερικές εύκολες κινήσεις για να νιώσεις τον οργασμό να κατακλύζει το σώμα σου σαν κύμα θερμότητας. Δώσε λίγο παραπάνω έμφαση στα προκαταρκτικά και κλείσε τα παράθυρα, για να μη σε ακούσουν οι γείτονες.1. Στο μυαλό μου είσαι

Το πρώτο βήμα είναι να φανταστείς την εμπειρία που πρόκειται να ζήσεις. Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε με το φίλο σου, κλείσε τα μάτια και φέρε στο μυαλό σου την έντονη αίσθηση της στιγμής πριν φτάσεις σε οργασμό. Στη συνέχεια φαντάσου ότι αυτό το τρέμουλο ταξιδεύει σε όλο σου το σώμα, ακόμη και σε σημεία που δεν θεωρούνται σέξι, όπως η ευαίσθητη περιοχή πίσω από τα γόνατα και το εσωτερικό του βραχίονα. Αυτό το στάδιο είναι πολύ σημαντικό, γιατί όταν φαντάζεσαι μια αίσθηση, γίνεται πιο εύκολο για τον εγκέφαλό σου να τη μεταφράσει σε σωματική αντίδραση. Ένα κόλπο είναι να σκεφτείς ότι αυτή η αίσθηση ξεκινάει από το στήθος και φτάνει μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Έτσι θα προετοιμάσεις κι άλλα μέρη του σώματός σου (εκτός από τα αναμενόμενα) για τον οργασμό.

2. Can’t touch this

Μόλις μείνεις τελείως γυμνή, ζήτησε από το φίλο σου να μην ακουμπήσει καμία από τις ερωτογενείς σου ζώνες, όπως η κλειτορίδα ή το στήθος σου. Αυτό θα κρατήσει λίγα λεπτά, ώστε εκείνος να έχει την ευκαιρία να δώσει βάση και σε άλλα σημεία του σώματός σου. Με αυτό τον τρόπο θα ερεθιστούν και οι παραμελημένες νευρικές απολήξεις του σώματός σου, που σπάνια ξυπνάνε την ώρα του οργασμού.

3. Κέγκελ παντού

Το σώμα σου έχει ήδη κάνει προθέρμανση, οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία κίνηση για να φτάσεις στο σημείο χωρίς επιστροφή. Την ώρα που ο φίλος σου μπαινοβγαίνει μέσα σου, σφίξε τους μυς του κόλπου (ακριβώς όπως κάνεις στις ασκήσεις Κέγκελ) γύρω από το πέος του. Διατήρησε το σφίξιμο για λίγο και θα αισθανθείς μια γαργαλιστική αίσθηση να ξεκινάει από τον κόλπο και να κατευθύνεται προς τους κάτω κοιλιακούς σου. Συνέχισε να σφίγγεις και να ξεσφίγγεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο της κορύφωσης. Οι συσπάσεις θα κάνουν τον οργασμό σου να πλημμυρίσει ολόκληρο το σώμα σου κι εσένα να διηγείσαι μια αξέχαστη εμπειρία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...