Εμβρόντητη από τη συμπεριφορά αξιωματικού της αστυνομίας. Η γυναίκα είχε πάει να ζητήσει άδεια για να δει τον άντρα της όταν εκείνος άρχισε να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα.

Στο απίστευτο βίντεο από κρυφή κάμερα ο αστυνομικός φαίνεται να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να της δείχνει τα γεννητικά του όργανα. Η γυναίκα απομακρύνθηκε όταν είδε τι έκανε, με εκείνον όμως να μη φαίνεται να πτοείται.Σηκώθηκε από το γραφείο του στην πόλη Tucuman, στην Αργεντινή, και στέκεται στην πόρτα του όπου για μια ακόμα φορά βγάζει σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα. Όπως ανέφερε η γυναίκα που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, της ζήτησε σεξουαλικά ανταλλάγματα για να την αφήσει να δει τον άντρα της.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Dante Bustamante δήλωσε πως ερευνάται το περιστατικό και όσοι εμπλέκονται από το αστυνομικό τμήμα.

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...