Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε πατάτες, κρεμμύδια και τσιγαρίσετε ένα υλικό σκέφτεστε ένα πράγμα πάντα:

Ότι θα πεταχτεί το λάδι στα ρούχα σας ή την ποδιά σας ή ακόμα χειρότερα στο δέρμα σας και θα τρέχετε…







Για να μην ζείτε με το άγχος, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να πάθετε ζημιά, είναι να ρίξετε λίγο αλάτι στο τηγάνι πριν κάψει το λάδι.

Δοκιμάστε το και θα δείτε πως λειτουργεί!

olasimera.gr




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...