Υλικά:

  • 200 γρ.φουντούκια
  • 1 ποτήρι νερό
  •  1 βανίλια
  • 1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
  • 1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
  • 70 γρ.κουβερτούρα

Εκτέλεση:







  1. Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.
  3. Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.
  4. Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.
  5. Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.
  6. Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Πηγή: tilegrafima.gr




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...