Τα λόγια του προκάλεσαν αίσθηση. Για την περίοδο που γνώρισε τον Παντελή Παντελίδη και την πρώτη εντύπωση που είχε για εκείνον μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Πλούταρχος, στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny-Jenny».

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αρχικά διατηρούσε τις επιφυλάξεις του απέναντι στον Παντελίδη μιας και είχε ακούσει πολλά και διάφορα πικρόχωλα σχόλια, όμως χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να καταλάβει πως διέθετε έναν χαρακτήρα διαμάντι.«Γνώρισα το παιδί από κοντά γατί την πρώτη φορά ήμουν καχύποπτος και εγώ. Όταν γνώρισα όμως το παιδί αυτό, είδα πραγματικά το πλούτο που είχε. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον έχουμε όλοι μας μέσα μας. Εγώ συνάντησα ένα εκπληκτικό παιδί. Έναν υπέροχο άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πλούταρχος. Μάλιστα φανερά συγκινημένος τόνισε πως ο Παντελής θα ζει στις καρδιές όλων μας μέσα από τα τραγούδια του.

πηγή: Youweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...