Φρόσω-Μίνα !! Βγήκε κι άλλο «λαβράκι» μέσα από τις καταθέσεις τους

Δείτε το «λαβράκι» που βγήκε μέσα από τις καταθέσεις τουςΗ Αρναούτη δίνει την πρώτη κατάθεση της για το Τροχαίο στις 20 Απριλίου. Και έξι μέρες μετά η Φρόσω Κυριάκου δίνει συμπληρωματική κατάθεση. Δεν ξέρω αν ο χρονικός προσδιορισμός «δείχνει» κάτι. Το σίγουρο είναι πως οι δυο καταθέσεις μοιάζουν πολύ.

Μόνο που από αυτές και παρά τις ομοιότητες βγαίνει σήμερα ένα λαβράκι που εικάζω ότι αν η υπόθεση τραβήξει θα αποτελέσει ένα από τα βασικά ερωτήματα της οικογένειας Παντελίδη. Ένα ερώτημα ανάμεσα σε τόσα άλλα. Στην κατάθεση της η Μίνα λέει:

«Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στην θέση του συνοδηγού η Κυριάκου Ευφροσύνη ενώ στη θέση του οδηγού ήταν ο Παντελής Παντελίδης».

Άρα μας λέει η Μίνα ότι καθόταν πίσω από την θέση του συνοδηγού. Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά της καθόταν πίσω από την Φρόσω και όχι πίσω από τον οδηγό.

Αρναούτη

Και τραυματίστηκε πολύ. Πάρα πολύ. Κι εγώ έρχομαι να ρωτήσω. Πώς είναι δυνατόν να τραυματίστηκε τόσο πολύ η Μίνα από την δυο μπάρες που πέρασαν από την θέση του συνοδηγού κυρίως και να μην τραυματίστηκε η συνοδηγός αλλά ο Παντελής που σύμφωνα με τις δυο καταθέσεις ήταν ο οδηγός;

Σε σχετική ερώτηση των αρχών στην Φρόσω εκείνη απαντά: «Εγώ όπως είχα καταθέσει κάθισα στην θέση του συνοδηγού και η Αρναούτη στο πίσω κάθισμα. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ».

2

Κι εγώ έρχομαι να ρωτήσω. Αν όντως ο Παντελής οδηγούσε και ανέπτυξε ταχύτητα και αν όντως η Μίνα φοβήθηκε όπως είπε στην κατάθεση της φόρεσε την ζώνη της και φώναξε στον Παντελή, η Φρόσω δεν γύρισε να δει την φίλη της ή που καθόταν αυτή;

Σε λίγες μερες θα σας έχω περισσότερα…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...