Σχεδόν ένα μήνα πριν, η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Κώστας Κόκλας, συγκλόνισε το διαδίκτυο και τους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός, στις 22 Μαΐου βρισκόταν στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη για την προγραμματισμένη παράσταση «Γαμπροί για Πούλημα». Κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιω…
Σχεδόν ένα μήνα πριν, η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Κώστας Κόκλας, συγκλόνισε το διαδίκτυο και τους θαυμαστές του.Ο ηθοποιός, στις 22 Μαΐου βρισκόταν στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη για την προγραμματισμένη παράσταση «Γαμπροί για Πούλημα». Κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μετά υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά η κατάσταση του δεν ήταν κρίσιμη και είχε μια γρήγορη ανάρρωση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real», μίλησε για το άσχημο περιστατικό που βίωσε και συγκινεί με τα όσα λέει. Μεταξύ άλλων, αναφέρει τον λόγο που ήθελε να κρατηθεί στη ζωή: «Έχω ζήσει πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμεινα όρθιος για το παιδί μου! Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια το Δημήτράκη μου στο νου μου».

peoplegreece.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...