Όταν βλέπουμε τις εικόνες των γυναικών στο διαδίκτυο, είναι εύκολο να πιαστούμε από την ομορφιά τους και να νομίζουμε ότι ο καθένας έχει τέλειο σώμα, εκτός από εμάς. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Ένα 25χρονο μοντέλο για μεγάλα μεγέθη που ονομάζεται Iskra Lawrence είναι σε μια αποστολή για να τελειώσει η ντροπή για το σώμα μας και να ενδυναμώσει τις γυναίκες, και το πιο πρόσφατο έργο της κανε τους πάντες να παραμιλάν.Το plus-size μοντέλο Iskra Lawrence δείχνει στις γυναίκες παντού πόσο εύκολο είναι να επινοήσουν ένα κενό ανάμεσα στους μηρούς και το διαδίκτυο τρελάθηκε.

model-fakes-thigh-gap-1Για όσους δεν γνωρίζουν, το Thigh-Gap είναι το κενό ανάμεσα στους μηρούς της γυναίκας που εμφανίζεται όταν στέκεται όρθια. Συχνά συνδέεται με ένα ορισμένο επίπεδο της ελκυστικότητας στα μοντέλα. Αλλά υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα έχουν, και συχνά χρησιμοποιείται το Photoshop σε μοντέλα στα περιοδικά, δημιουργώντας ένα ανθυγιεινό πρότυπο ομορφιάς.

3667Η Iskra σύγκρινε δυο φωτογραφίες της. Στη μια στέκεται κανονικά, στην νορμάλ στάση του κορμιού της, ενώ στην δεύτερη γέρνει ελαφρώς μπροστά και με την κατάλληλη γωνία στην κάμερα, το thigh-gap εμφανίζεται στα πόδια της.

2905Η Iskra χρησιμοποιεί το hashtag #JointheRiot για να προμοτάρει την θετικότητα για το σώμα και να κρατήσει τις γυναίκες συγκεντρωμένες στο να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και τίποτα άλλο!

4599Μπράβο Iskra! Το λατρέψαμε.

taz.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...