Κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στον Δήμο Νέας Ιωνίας για τον Παντελή Παντελίδη.

Αν και κάποιοι στη γειτονιά που μεγάλωσε ο άτυχος τραγουδιστής, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο Φεβρουάριο, θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του, προτείνοντας να δοθεί το όνομα του σε δρόμο της περιοχής, κάποιοι άλλοι αντιδρούν.Η δημοτική σύμβουλος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με δελτίο τύπου της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, ζητάει ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή να πάρει το όνομά του. Να μετονομαστεί δηλαδή σε οδό «Παντελή Παντελίδη», όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Με το καλημέρα”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και η επικεφαλής της κα. Δέσποινα Θωμαϊδου, αισθάνονται την ανάγκη να ενημερώσουν τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας για τα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13 Ιουνίου 2016.

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού συνδημότη μας Παντελή Παντελίδη την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και εκδηλώσεις που αποδεικνύουν την αγάπη όχι μόνο των συμπολιτών μας αλλά και ενός μεγάλου μέρους της νεολαίας της πατρίδας μας.

Το γεγονός ότι ο νεαρός καλλιτέχνης τιμούσε με κάθε τρόπο την γενέτειρά του,τη Νέα Ιωνία, μιας και σε κάθε περίπτωση την ανέφερε, η δε οικογένειά του με κάθε τρόπο αναδεικνύει την οργανική της σχέση με τον τόπο μας, μας οδηγεί σε συγκεκριμένη πρόταση.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ανωτέρω αλλά κυρίως την ανάγκη στήριξης της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη η οποία διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια στη διαχείριση του πένθους τους και αυτό αποτελεί μήνυμα προς όλες και όλους μας,ζητήσαμε για εξαιρετικά συμβολικούς λόγους να μετονομαστεί η οδός της οικίας του, Σηλυβρίας, ή η πλησιέστερη αυτής, οδός Σελινούντος, σε οδό «Παντελή Παντελίδη».

Με την πράξη αυτή πιστεύουμε ότι τιμάται πρωτίστως η πόλη μας και δικαιώνεται η επιλογή να αφουγκράζεται το Δημοτικό Συμβούλιο τον παλμό της κοινωνίας.

Δυστυχώς όμως στη συνεδρίαση της 13ης Ιουνίου 2016 η ιδεοληψία της Δημοτικής Αρχής του κ. Ηρακλή Γκότση ταυτίστηκε με την επιθετικότητα της Παράταξης του κ. Παναγιώτη Μανούρη. Με υπεκφυγές και φθηνές δικαιολογίες απέρριψαν το δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, όπως το αποτυπώσαμε ως Παράταξη. Αντί προτάσεων, ακούστηκαν κραυγές και ειρωνείες που σίγουρα δεν τιμούν την πόλη μας.

Εμείς ως Παράταξη Δύναμη Προοπτικής εξακολουθούμε να επιμένουμε στη θέση μας η οποία στοιχειοθετείται πλήρως. Επιφυλασσόμαστε να προωθήσουμε το αίτημά μας με συγκεκριμένες δράσεις για ένα νέο άνθρωπο που έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Καλούμε τη νέα γενιά και όχι μόνο, να δυναμώσει το αίτημά μας».

Όπως καταλάβατε… την παραπάνω πρόταση δεν συμμερίζεται η δημοτική αρχή και έχει ξεσπάσει «πόλεμος» από τον οποίο δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα βγει νικητής!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...