Σοκαριστικές σκηνές διαδραματίστηκαν στην Κίνα, όταν μια γυναίκα άρχισε να χτυπά στο δρόμο την ερωμένη του άντρα της με τη βοήθεια των φιλενάδων της.

Σύμφωνα με αναφορές, το γεγονός συνέβη στην Bozhou, στα ανατολικά της επαρχίας Anhui.Στο βίντεο που θα δείτε, μια ομάδα γυναικών φαίνεται να φωνάζει και να χτυπά με έντονη βiα τη γυναίκα που είναι πεσμένη κάτω, υποστηρίζοντας ότι την είχαν δει με έναν από τους συζύγους τους.

Στο βίντεο, η άτυχη γυναίκα είναι στο δρόμο, περικυκλωμένη από τις γυναίκες αλλά και άλλους περαστικούς που δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η μπλούζα της φαίνεται να είναι σκισμένη από τον καυγά.

Η γυναίκα με τη μπεζ μπλούζα, η σύζυγος, τραβά την άλλη γυναίκα από τα μαλλιά και την χτυπά στο πρόσωπο. Το θύμα πέφτει κάτω ξανά πριν η γυναίκα αρχίσει να την κλωτσά στο κεφάλι και την πλάτη.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι περισσότεροι απλά κοιτούν χωρίς να κάνουν τίποτα. Η θυμωμένη σύζυγος τα έκανε αυτά και στον άντρα της; Ή εκεί δεν μπορεί;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...