Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την καταγγελία 24χρονης κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον εργοδότη, ο οποίος διατηρεί καφετέρια στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα.

Όπως επισημαίνει το eviazoom.gr, η νεαρή κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας ότι δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα ύψους 1000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κοινοποιήθηκε και στην εισαγγελέα Χαλκίδας, την Τρίτη (21/6) η 24χρονη επισκέφθηκε την καφετέρια με σκοπό να ζητήσει από τον εργοδότη της το χαρτί της απόλυσής της. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν πήρε αυτό που ήθελε, αλλά έπεσε και θύμα άγριο ξυλοδαρμού από τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, οι οποίοι την χτύπησαν στο πρόσωπο και την κοιλιά.Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια, ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της εκεί για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη, καθώς την ίδια κιόλας ημέρα, υπήρξε καταγγελία από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...