Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τρεις νεαρούς Βρετανούς συνέβη μέσα σε τραμ στο Μάντσεστερ. Οι τρεις νεαροί ηλικίας 20, 18 και 16 ετών επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα σε βάρος επιβατών του τραμ τους οποίους θεώρησαν μετανάστες.

Οι έφηβοι ζήτησαν με προκλητικό τρόπο από επιβάτες να φύγουν από την Βρετανία, καθώς κατά τους ίδιους μετά το δημοψήφισμα θα έπρεπε να έχουν απελαθεί.«Κατεβείτε από το τραμ τώρα. Γυρίστε πίσω στην Αφρική», ήταν μερικά από τα λόγια που εκστόμιζαν στους επιβάτες, όπως μεταδίδει η Independent.

Μάλιστα, κάποιος από τους νεαρούς φέρεται να εκτοξεύει και ένα μπουκάλι μπίρα κατά των επιβατών. Οι επιβάτες πάντως όχι μόνο δεν επικρότησαν τους νεαρούς αλλά έδειξαν και ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ντροπή για την Αγγλία».

Οι τρεις νεαροί πάντως συνελήφθησαν από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Μάντσεστερ, ενώ οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν τους πολίτες που δημοσιοποίησαν το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

thetag.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...