Μία βόλτα ενός πατέρα και του παιδιού του ήταν μία διασκεδαστική εμπειρία, μέχρι που βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ παράξενο θέαμα. Η οικογένεια ήταν στο Warwick και είχαν πάει να επισκεφτούν μία παιδική χαρά. Αλλά ο πατέρας είπε πως δεν θα πάνε στις κούνιες, επειδή ένα φάντασμα είναι ήδη εκεί.

Στο βίντεο που θα δείτε, μία μπλε κούνια φαίνεται να κουνιέται σαν τρελή, παρόλο που δεν φυσούσε καθόλου και δεν ήταν κανείς εκεί.Η οικογένεια έμεινε στην ασφάλεια του αυτοκινήτου τους καθώς η κούνια συνέχιζε να ταλαντεύεται. “Κοιτάξτε τις άλλες κούνιες, δεν κουνιούνται καθόλου,” είπε ο πατέρας.
Και φαίνεται πως αυτή η οικογένεια δεν είναι η μόνη που έχει παρατηρήσει αυτό το παράξενο θέαμα στην παιδική χαρά. Ένας φίλος τους από την περιοχή λέει πως κάθε μέρα που περνάει από εκεί με το αμάξι, η κούνια αυτή πάντα έτσι κάνει.

Δείτε το απίστευτο θέαμα!

dailymail.co.uk
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...