Αν ψάχνετε για ένα πιάτο που είναι ταυτόχρονα εύκολο και εντυπωσιακό, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Κοτόπουλο Marsala. Αυτή η παραδοσιακή ιταλο-αμερικανική συνταγή είναι ένα τέλειο μείγμα ελαφριάς και ενδιαφέρουσας γεύσης με μανιτάρια, κρασί Marsala, πανσέτα ή προσούτο και φυσικά, κοτόπουλο.

Όσο απίστευτα απλή κι αν είναι, πολλοί διστάζουν να την δοκιμάσουν, έτσι βρήκαμε έναν τρόπο για να γίνει λίγο πιο εύκολη και κάπως λιγότερο χρονοβόρα. Η απάντηση βρίσκεται σε μια από τις αγαπημένες μας συσκευές: την γάστρα!







Υλικά:

4 στήθoς κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς την πέτσα (2 κιλά) ½ φλιτζάνι αλεύρι ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 85γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη ½ κιλό μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι κρασί Marsala 1 φλιτζάνι ζωμό κότας ½ φλιτζάνι νερό ⅓ φλιτζάνι καλαμποκάλευρο φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Credits: Tip Hero




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...