Εικόνες που προκαλούν σοκ αλλά και μεγάλη θλίψη για έναν άνθρωπο-θρύλο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που όμως έχει χαθεί μέσα στον αλκοολισμό και τις εξαρτήσεις του.

Δεν μπορείς παρά να λυπηθείς βλέποντας τις εικόνες με τον Πολ Γκασκόιν σε άθλια κατάσταση να κυκλοφορεί δημόσια γuμνός στους δρόμους.Πριν λίγες μέρες διακομίστηκε στο Poole Hospital, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σε τραγική κατάσταση λόγω του μακροχρόνιου εθισμού του στο αλκοόλ.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Sun, δείχνουν τον θρύλο του ποδοσφαίρου να φοράει μόνο ένα μπουρνούζι, βγαίνοντας από ένα ταξί και να είναι ξυπόλιτος.

«Στεκόταν στη μέση του δρόμου, όπου όλοι οι γείτονες μπορούσαν να τον δουν. Ήταν μια θλιβερή δημόσια ταπείνωση για τον Γκάζα. Ανησυχούμε όλοι γι’ αυτόν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ αργότερα φέρεται ότι εθεάθη με ένα μπουκάλι τζιν και ηρεμιστικά.

sd-1 sd-2 sd-5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...