Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι, με τους εργαζομένους να παραμένουν απλήρωτοι και ήδη πολλούς από αυτούς να έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για «μετακόμισή» τους σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το KoolNews.gr, απεικονίζει την υπάρχουσα κατάσταση με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο: Το μόνο που έχει απομείνει στην αίθουσα σύνταξης είναι τα άδεια γραφείαΟι εργαζόμενοι αρνούνται να επιστρέψουν αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, ενώ όπως όλα δείχνουν το MEGA δύσκολα θα ανακάμψει. Σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων, υπάρχει «υπόσχεση» πως σήμερα αναμένεται να μπειστους λογαριασμός τους μισός ή ένας ολόκληρος μισθός, ωστόσο κανείς δε φαίνεται να το πιστεύει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Μεγάλο Κανάλι θα τεθεί εκτός συνέχειας στη διαδικασία για την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, καθώς δεν προσκόμισε στον φάκελό του τραπεζική ενημερότητα.

08f2e6fa8094588d9c328fdb4b31b325
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...