Η πληροφορία έσκασε πρίν από λίγο και είναι απολύτως διασταυρωμένη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μου η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σε συνεννόηση με τον δικηγόρο της Χαράλαμπο Λυκούδη έχει κάνει αίτημα για άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των τηλεφώνων τόσο του Παντελή αλλά και των δυο κοριτσιών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.Το αίτημα έχει γίνει με σκοπό και στόχο να διαπιστωθεί αν και με ποιούς-αυτά τα 35 λεπτά μου μεσολάβησαν απο το διαμέρισμα μέχρι το σημείο του τρακαρίσματος- έχουν μιλήσει τα πρόσωπα αυτά.

Σε ποιους έχουν στείλει μηνύματα με ποιά τηλέφωνα έχουν επικοινωνήσει.

Απο τα αποτελέσματα των εκθέσεων αυτών θα δούμε αν οι καταθέσεις των κοριτσιών είναι αληθινές, αν κάποιοι βρέθηκαν στο μεσοδιάστημα απο το διαμέρισμα μέχρι την γέφυρα μαζί τους και αν ισχύουν όλα αυτά που γράφτηκαν στο σημείωμα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Παντελής .

Καταλαβαίνετε πώς τα αρχεία αυτά θα δείξουν πολλά. Και είναι προφανές ότι θα έρθουν πολλά τούμπα… ή βεβαίως θα μείνουν όπως έχουν.

Μακάρι να αποτελέσει η κίνηση αυτή ένα ακόμη βήμα για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Πηγή: Nassosblog
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...