Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή κάνει πασίγνωστη ηθοποιός: αναφερόμενη στην πρώτη φορά που έκανε $εx, εξομολογείται ότι ήταν σε ηλικία 17 ετών και… την βίασαν!

«Η πρώτη μου $εxουαλική εμπειρία δεν ήταν καλή. Την είχα απωθήσει από το μυαλό μου, μέχρι που άρχισα να διαβάζω το ημερολόγιό μου. Τότε είχα γράψει για αυτό σαν κάτι απαίσιο», λέει, στο περιοδικό «Marie Claire», η Έιμι Σούμερ.1

Όπως αναφέρει η 35χρονη κωμικός, η πρώτη της φορά ήταν στα 17 της, με τον τότε σύντροφό της, αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή της: «είμασταν μαζί με τον φίλο μου και, ξαφνικά ήταν μέσα μου. Ο ίδιος έλεγε συνέχεια “συγγνώμη, δεν πιστεύω ότι το έκανα αυτό”!».

«Τα θύματα βι@σμού δεν βιώνουν μόνο τη διαπόμπευση, αλλά την τρέλα και τη μανία των άλλων. Αν δεν είσαι το… τέλειο θύμα, οι άλλοι απλά τρελαίνονται», αναφέρει η Έιμι, ενώ εξομολογείται πως η ίδια δεν νιώθει θύμα, παρά το ότι υπήρξε και άλλος σύντροφός της, ο οποίος αγνόησε το «όχι» της και έκαναν $εx
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...