Στο βίντεο η Heard ζητά συγγνώμη από τον Depp για κάτι που έκανε (δεν διευκρινίζεται τι) ενώ αυτός κοπανά τα ντουλάπια της κουζίνας ψάχνοντας για ποτήρια και αργότερα τον ρωτά αν ήπιε όλο το μπουκάλι με το κρασί που υπάρχει, άδειο πλέον, μπροστά της.
Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τράβηξε η ίδια η Amber Heard, εν αγνοία του Depp, ένα πρωινό στο σπίτι τους, το οποίο δείχνει τον διάσημο ηθοποιό σε κατάσταση μέθης, να ξεσπά πάνω στη Heard και να σπάει ποτήρια και μπουκάλια κρασιού.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του Depp είπαν στο TMZ πως το βίντεο έχει δεχθεί μεγάλη επεξεργασία και έχουν αποκοπεί στιγμιότυπα όπου η Heard γελά ειρωνικά και προκαλεί τον Depp. Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως το βίντεο είναι μια τέλεια στημένη παγίδα από πλευράς της Heard.Το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να σταθεί ως στοιχείο στο δικαστήριο, όχι μόνο επειδή μπορεί να είναι επεξεργασμένο αλλά και επειδή ο Depp δεν γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται, τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...