Ο Tommy Connolly ήταν ένας κανονικός φοιτητής μέχρι που ξαναβρήκε την χαμένη του ξαδέλφη.

Μόλις έμαθε για την κατάστασή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, αποφάσισε να γίνει γι” αυτήν η πατρική φιγούρα που δεν είχε ποτέ. Πρόκειται για μια ιστορία που σίγουρα θα σας κάνει να δακρύσετε…1

Ο Tommy δεν είχε δει την ξαδέλφη του Lisa περισσότερο από 10 χρόνια. Είναι 17 ετών τώρα και η ζωή μόνο καλά δεν της έχει φερθεί ως άστεγη έφηβη που υποφέρε από τις συνέπειες της κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών. Ήταν, επίσης, 32 εβδομάδων έγκυος.

2

Ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της είναι στη φυλακή. Η Πρόνοια ήταν διατεθειμένη να δώσει το παιδί της σε ανάδοχη οικογένεια αμέσως μόλις γεννούσε, αλλά ο Tommy αποφάσισε να παρέμβει και η ζωή τους άλλαξε για πάντα!

3

Ούτε και ο Tommy ήταν στα καλύτερά του όμως. Όπως και κάθε άλλος φοιτητής είχε εγκλωβιστεί στα δικά του προβλήματα, ακαδημαϊκά και μη. Με μόνο 3.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του όταν ανέλαβε τη Lisa, έπρεπε να ξοδέψει όλα του τα χρήματα για να ενοικιάσει και να επιπλώσει ένα νέο σπίτι προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Πρόνοιας. Και τέλος, υιοθέτησε τη Lisa παρόλο που ήταν μόλις πέντε χρόνια νεότερή του!

4

Η ζωή της Lisa ήταν γεμάτη δυσκολίες και κακουχίες κι ένα από τα πιο σημαντικά ήταν το γεγονός ότι δεν είχε γονείς να την προστατεύσουν και να την συμβουλέψουν. Εθίστηκε στα ναρκωτικά στην τρυφεpή ηλικία των 11 και ήταν άστεγη μέχρι τα 13 της. Κατάφερε ξεφύγει από τα ναρκωτικά στα 15 της, αλλά ήταν έγκυος στα 16 της.

Ο Tommy ήταν η μόνη της ελπίδα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες αφότου εγκρίθηκε η υιοθεσία, ο Tommy έγινε επίσης παππούς στο γιο της Lisa, τον Kayden.

5

Ύστερα από τόσα βάσανα, η ζωή της πλέον μοιάζει να έχει προοπτική χάρη στον Tommy. Έχει ενταχθεί σε απογευματινό σχολείο για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της και προσπαθεί επίσης να πάρει το δίπλωμά της.

6

Προς το παρόν, τον Tommy δεν τον πειράζει να ξοδεύει το χρόνο του για να βοηθάει την Lisa και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν.

7

Credits: Witty Feed
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...