Την κορυφή του κόσμου στον στίβο κατέκτησε για ακόμη μία φορά ο Usain Bolt, ο οποίος έκανε το 3 στα 3, αφού κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία στα 4×100μ. Ανδρών, κάνοντας ξανά περήφανη την Τζαμάϊκα αλλά και την φίλη του Kassi Bennett.

Το άξιον θαυμασμού όμως, δεν είναι ο Bolt, αλλά η fashionista φίλη του Kassi, την οποία ο ίδιος αποκαλεί «Πρώτη Κυρία», η οποία έχει ένα σώμα άλλο πράγμα. Μέχρι και η reality star Kim Kardashian θα ζήλευε αυτό το υπέροχο σώμα.kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-12 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-1 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-2 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-3 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-4 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-5 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-6 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-8 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-9 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-10 kasi-bennett-h-kopela-toy-xrysoy-usain-bolt-11

Πηγή: queen
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...