Σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του ριάλιτι RICA Famosa Latina, με τη Sandra Vidal να μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Ο καυγάς ανάμεσα στη Sandra Vidal και τη Victoria del Rosal ήταν στημένος από την παραγωγή μόνο που τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο. Όταν οι δύο γυναίκες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς.Ενώ οι παραγωγοί είχαν ζητήσει από τη Victoria να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο μοντέλο, εκείνη τελικά της το έσπασε στο κεφάλι και της κάρφωσε ένα γυαλί στο στήθος. Τα σοκαριστικά πλάνα μετά τον τρομακτικό καυγά δείχνουν τη στιγμή που η Sandra Vidal δέχεται τις πρώτες βοήθειες από διασώστες και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

REALITY2 REALITY3

Η Victoria από την άλλη πλευρά φαίνεται να έχει καρούμπαλο στο κεφάλι και ματωμένο πρόσωπο, με πηγές να ισχυρίζονται πως ήταν η Sandra που τη χτύπησε πριν την άγρια επίθεση που δέχτηκε.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...