Το καλοκαίρι του 2014, η Lanna Hamann ταξίδεψε στο Μεξικό για διακοπές μαζί με φίλους και την οικογένειά της. Κανείς όμως δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι το ταξίδι τους…
Μια μέρα, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην παραλία, η Lanna υπέστη ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Όλες οι προσπάθειες ανάνηψης και η ιατρική βοήθεια ήταν μάταιες. Πέθανε εκείνο το βράδυ.

Αρχικά ο θάνατός της ήταν ένα μυστήριο, καθώς η Lanna ήταν ένα υγιές και ευτυχισμένο κοpίτσι: μία αθλήτρια γεμάτη με ενέργεια. Ήταν καλή παίκτρια του σόφτμπολ και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.11051

Αφότου επεξεργάστηκε το γεγονός ότι πλέον έχει χαθεί, η μητέρα της δημοσιοποίησε κάποια συγκλονιστικά στοιχεία: την ημέρα του θανάτου της, η Lanna δεν είχε πιει καθόλου νερό. Αντ” αυτού, λίγο πριν την μοιραία ανακοπή, η Lanna είχε πιει ένα Red Bull!

2744

Ο ειδικός σε θέματα καρδιάς, Jack Wolfson, επιβεβαίωσε τις υποψίες της μητέρας. Η Lanna κατανάλωνε πολύ συχνά τέτοιου είδους ενεργειακά ποτά, σε σημείο μάλιστα που είχε εξαρτηθεί από αυτά.

Η πάρα πολλή καφεΐνη και ζάχαρη, που είναι τα κύρια συστατικά σε αυτά τα δημοφιλή ποτά, μπορεί να είναι επικίνδυνα σε υψηλά ποσοστά, ακόμη και για υπερ-υγιείς ανθρώπους, όπως η Lanna. «Υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις ότι αυτά τα ποτά βλάπτουν. Μπορούν να προκαλέσουν καρδιακές αρρυθμίες και να επηρεάσουν την αρτηριακή πίεση«, είπε ο Wolfson.

3559

Η μητέρα της είπε πως ο τραγικός θάνατος της κόρης της μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και ελπίζει πως η ιστορία της θα μπορέσει να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ο θάνατος της Lanna μπορεί να καταφέρει κάτι θετικό αν εμπνεύσει άλλους να φροντίζουν καλύτερα την διατροφή τους και να είναι πιο προσεκτικοί με τα προϊόντα που καταναλώνουν.

Credits: Trends Feed
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...