Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης ο οποίος νοσηλεύεται και πάλι στην Εντατική του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου Αγία Όλγα. 

O μεγάλος μας ηθοποιός από την προπερασμένη Παρασκευή βρισκόταν διασωληνωμένος αντιμετωπίζοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια με την κατάσταση του να κρίνεται μη αναστρέψιμη και τον ίδιο να μεταφέρεται σε θάλαμο μέχρι χθες.Οι θεράποντες ιατροί από την περασμένη Κυριακή ενημέρωσαν την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη για την κρισιμότητα της κατάσταση της υγείας του και την προετοίμασαν για το μοιραίο. Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η σύζυγος του αλλά και τα παιδιά του.

«Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιό του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω, μου είπε με όση δύναμη του έχει απομείνει «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω» και μετά έπεσε σε κώμα ξανά» λέει συντετριμμένη η κόρη του Βίκυ στην εφημερίδα Freddo και τους Νίκο Νικόλιζα και Σπυριδούλα Τριάντου.

978856076 barkoulish_645_450
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...