Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και μπορεί να συμβεί οπουδήποτε!

Μια πολύ γνωστή blogger και μαμά η Cherise McСlimans παρουσίασε στο blog της μια πραγματικά αξιοθαύμαστη και αποτελεσματική ιδέα για το πώς μπορείτε να βρείτε τα μικρά σας αν χαθούν ή χωριστούν από εσάς μέσα στο πλήθος.Εμείς στο all4mama ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την έξυπνη ιδέα. Κι αν και εσείς έχετε κάποια έξυπνα και αποτελεσματικά tips σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών σας παρακαλούμε να τα μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια σας ή με mail.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε όλοι για την ασφάλεια των παιδιών μας!

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη ιδέα:

Πότε μιλάνε τα μωρά;

Γράψε τη φράση “Αν χαθώ τηλεφώνησε” και τον αριθμό του τηλεφώνου σου στον εσωτερικό καρπό του παιδιού σου.

Πες στα παιδιά σου σε περίπτωση που χαθούν να απευθυνθούν σε “καλούς” ξένους όπως σε μια μαμά με ένα παιδάκι ή σε ένα αστυνομικό και να ζητήσουν να τηλεφωνήσουν σε αυτόν τον αριθμό.

mia-paneksypni-idea-gia-to-pws-mporeite-na-vreite-to-paidi-sas-1

Μετά κάλυψε την γραμμένη φράση και τον αριθμό με έναν ανεξίτηλο επίδεσμο σε υγρή μορφή.

Αυτό το αδιάβροχο προσωρινό tattoo θα κρατήσει περίπου μια μέρα.

mia-paneksypni-idea-gia-to-pws-mporeite-na-vreite-to-paidi-sas-2Επίσης συνιστάται να τραβήξετε μια φωτογραφία των παιδιών σας στο τηλέφωνό σας πριν βγείτε έξω (ειδικά εφόσον παραβρεθείτε σε χώρο με πάρα πολύ κόσμο).

Αυτό θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί να περιγράψετε ακριβώς το τί φορούσε το παιδί σας, πώς ήταν τα μαλλιά του κτλ. αν τυχόν χαθεί.

Πηγή: all4mama.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...