«Δεν με αναγνωρίζω σε αυτές τις φωτογραφίες που ήμουν τόσο αδύνατη» είπε η Νανά Καραγιάννη μιλώντας για τον αγώνα της κατά της νευρικής ανορεξίας.

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή Καλημερούδια για τη νευρική ανορεξία που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε» δήλωσε η ίδια.«Τώρα είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά. Θα ανατιναχτώ», ανέφερε στο δημοσιογράφο της εκπομπής, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ζυγίζεται, καθώς της το είχαν απαγορεύσει όταν είχε πρωτοξεκινήσει τη θεραπεία της.

1

«Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο και κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δεν μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική… ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».

Μάλιστα για τις φωτογραφίες που φαίνεται απίστευτα αδύνατη τόνισε: «Δεν με αναγνωρίζω σε αυτές τις φωτογραφίες… Αλλά χαίρομαι που υπάρχουν και τις είχα ανεβάσει και θέλω να τις βλέπω.»

Η Νανά τότε…

2 3

Η Νανά σήμερα…

4 5 6 7 8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...