Μπορεί τα κανάλια να συμμαχούν για να μην “πέσει μαύρο” αλλά ο ανταγωνισμός καλά κρατεί… Μόνο που δεν έχουν βγει τα μαχαίρια ανάμεσα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη σε Epsilon και STAR αντίστοιχα για τα θέματα των πρώτων εβδομάδων.

Μπορεί το “Αλήθειες με τη Ζήνα” και το “Tatiana Live” να μην παίζουν την ίδια ώρα αλλά δεν παύει να έχουν την ίδια θεματολογία. Ετσι, βλέποντας η Τατιάνα Στεφανίδου τη Ζήνα Κουτσελίνη να έχει οργώσει τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζοντας θέματα αποφάσισε, όπως αναφέρει το tv-24.gr, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της πολιορκώντας πολύ στενά τη Μίνα Αρναούτη στη Μυτιλήνη, μια εκ των δυο επιβατών του μοιραίου τζιπ του Παντελή Παντελίδη. Στην αρχή η απάντηση τόσο τις ίδιας όσο και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ήταν αρνητική μέχρι που έπεσε στο τραπέζι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο και θα δώσει μια ανάσα στην οικογένεια καθώς τα έξοδα είναι πολλά για την άτυχη κοπέλα. Ετσι, πληροφορίες θέλουν την Τατιάνα να επέστρεψε πριν δυο μέρες από το νησί έχοντας στα χέρια της την πολυπόθητη κασέτα με την πρώτη συνέντευξη της Μίνας, η οποία λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά από το τραγικό δυστύχημα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...