Οι άνδρες δεν είναι φτιαγμένοι σαν ένας διακόπτης φωτισμού που μπορούν να ανάψουν και να σβήσουν μ’ ένα απλό πάτημα. Αντίθετα, πεθαίνουν για ερωτικά παιχνίδια γεμάτα αισθησιασμό, τα οποία θα τους ανεβάσουν στο λεπτό τη διάθεση για σ#ξ.

Επίσης, ένας άντρας ο οποίος έχει προετοιμαστεί καλά, έχει καλύτερο οργασμό από ό, τι όταν πηγαίνει κατ’ ευθείαν στο σ#ξ. Ένα καλό έναυσμα είναι τα σ#ξι εσώρουχα, που μπορούν να φτιάξουν στη στιγμή το κατάλληλο σκηνικό. Αλλά δεν αρκεί το να σταθείτε απλά μπροστά του. Όπως οι γυναίκες έχουν τα σημεία τους, το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.Εδώ είναι εννέα ερωτικές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σ#ξουαλική σας ζωή.

Δαγκώστε απαλά το λοβό του αυτιού του. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να ενεργοποιήσετε αυτές τις νευρικές απολήξεις.

1Παίξτε με τα χέρια του. Κρατήστε τα σφιχτά και φιλήστε τα. Να είστε ρομαντική.

2Τον κάνει να νιώθει σαν να τον πυροβολείτε. Αυτό δεν είναι αρκετό όμως. Χαϊδέψτε το πρόσωπό του και μην ντρέπεστε να τον αγγίξετε.

3Η κορυφή του κεφαλιού είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή. Το να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα απ’ τα μαλλιά του ή τραβώντας τα απαλά θα τον βάλει στο κλίμα πολύ πιο γρήγορα.

4Μπορείτε να μετακινηθείτε από το αυτί μέχρι το λαιμό. Φιλιά, γλύψιμο και λίγα τσιμπήματα είναι κινήσεις που πρόκειται να αγαπήσουν.

5Μόλις σταματήσει τα χαχανητά, χαϊδέψτε τον αφαλό του με τα δάχτυλα και τα χείλη σας. Αν γαργαλιέται, ασκείστε μεγαλύτερη πίεση στο δέρμα.

6Απλά φροντίστε να μην τον γαργαλήσετε. Ένα μασάζ στα δάχτυλα των ποδιών θα τον κάνει να χαλαρώσει.

7Κάντε μασάζ στην πλάτη του με αισθησιακές κινήσεις. Φιλιά και δαγκώματα στην πλάτη θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

8Μετακινηθείτε προς τα κάτω και να αρχίστε να χαϊδεύετε και να φιλάτε το πίσω μέρος των γονάτων του. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής περιοχή που συχνά παραβλέπεται.

9
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...