Για το ρετούς στις φωτογραφίες μίλησε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Aγορά».

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι περνάει φίλτρα στις φωτο που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό και με τον τρόπο της «κάρφωσε» την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το… «τερματίζει» με το photoshop!080916173538_8275

«Θα το περάσω το φιλτράκι μου, αλλά κολώνες δεν έχω λυγίσει είναι η αλήθεια» ανέφερε με νόημα και πρόσθεσε: «Δεν θα μπω στη διαδικασία, για παράδειγμα, να βάλω το πρόσωπο μου στο σώμα της Δούκισσας Νομικού, γιατί ο κόσμος ξέρει πως είμαι ακριβώς. Αλλά θα μπω στη διαδικασία να βάλω φίλτρα για να βελτιώσω την μούρη μου, δεν θα σου πω ψέματα. Κατά καιρούς έχω κάνει τρομερές ακρότητες με τα φίλτρα, αλλά τελευταία αυτό προσπαθώ να το βελτιώσω».

Υπενθυμίζεται πως… κολώνα από το πολύ ρετούς είχε «λυγίσει» πριν κάποιους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου, με αποτέλεσμα oι followers της να την «κράξουν» άγρια στο Instagram. Και όχι άδικα!

080916173325_5880star.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...