Η αστυνομία της πόλης του Οχάιο, East Liverpool ανέβασαν στο διαδίκτυο τη συγκεκριμένη φωτογραφία θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σοκάρουν. Αλλά βρέθηκαν στη μέση αντιδράσεων για το κατά πόσο αυτή η ενέργεια εκθέτει τα θύματα- και το παιδί.

Στην συγκεκριμένη εικόνα, απεικονίζονται δυο ηρωινομανείς οι οποίοι κείτονται χωρίς τις αισθήσεις τους εξαιτίας ισχυρής δόσης, μέσα στο αυτοκίνητό τους ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται ένα τετράχρονο αγοράκι.“Αισθανθήκαμε την ανάγκη να δείξουμε την άλλη πλευρά της χρήσης ναρκωτικών. Αισθανόμαστε ότι χρειαζόμαστε να γίνουμε η φωνή για τα παιδιά που βρίσκονται εν μέσω τέτοιων καταστάσεων. Αυτό το παιδί δε μπορεί να μιλήσει για λογαριασμό του, αλλά ελπίζουμε ότι η ιστορία του να πείσει άλλους χρήστες να σκεφτούν διπλά να κάνουν ένεση με το δηλητήριο ενώ έχουν ένα παιδί στην  επιμέλειά τους”, αναφέρει το ποστ του τμήματος.

files

files-1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...