Απίστευτη εξέλιξη έλαβε ένας οικογενειακός καβγάς στον Πύργο Ηλείας, καθώς φέρεται να κατέληξε σε βίαιη επίθεση του γαμπρού εις βάρος της πεθεράς του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γαμπρός φέρεται να διαπληκτίστηκε έντονα με την πεθερά του και στη συνέχεια να έφυγε από το σπίτι με το δικό της αυτοκίνητο. Νευριασμένη εκείνη επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου και επιχείρησε να τον καταδιώξει. Όσο προσπαθούσε να τον εντοπίσει, μάλιστα υπήρξε και τηλεφωνικός καβγάς, με τον γαμπρό να κατηγορείται ότι την εξύβρισε.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η πεθερά στη αστυνομία, ο γαμπρός της άλλαξε κατεύθυνση και αφού έβαλε μέσα άλλους τρεις φίλους του, φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο αυτοκίνητο της και να την ακινητοποίησε επί της εθνικής οδού Πύργου -Κυπαρισσίας. Τότε εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο και την απείλησε με κουζινομάχαιρο. Έντρομη η πεθερά επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να τραπεί σε φυγή. Λίγο αργότερα όμως, επέστρεψε στο σημείο και της επιτέθηκε κρατώντας ξύλινο ρόπαλο.Σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν μετά από μήνυση της πεθεράς και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: athensmagazine
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...