Πολύ σωστά έχει ειπωθεί ότι η σκοτεινή πλευρά της ζωής μας δίνει τη δύναμη να υπερνικήσουμε τις άσχημες στιγμές. Αλλά δυστυχώς, δεν ισχύει για όλους αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν δει αυτή την πλευρά και δεν επέστρεψαν ποτέ. Θα μοιραστούμε μαζί σας ορισμένες εικόνες από μερικούς τέτοιους ανθρώπους, των οποίων οι τρομακτικές ιστορίες τους θα σας κρατήσουν ξύπνιους τα βράδια…
Διαβάστε λοιπόν αυτές τις συγκλονιστικές ιστορίες με δική σας ευθύνη!

1. Ένας φλεγόμενος ανεμόμυλος1

Δύο μηχανικοί πέθαναν πάνω σε μία ανεμογεννήτρια που είχε πιάσει φωτιά. Λόγω της πυρκαγιάς, δεν τους έμεινε καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να κρεμαστούν από τους έλικες πριν τους τυλίξουν οι φλόγες…

2) Chris Benoit

2

Η σύζυγός του Chris Benoit ήταν ήδη νεκρή όταν τραβήχτηκε αυτή τη φωτογραφία στις 22 Ιουνίου το 2007. Ενώ φαίνεται χαρούμενος, δυστυχώς αυτοκτόνησε μετά από δύο ημέρες.

3) Regina Kay Walters

3

Αυτή η εικόνα τηςς 14χpονης Regina Kay Walters, την οποία τράβηξε ο κατά συρροή δολοφόνος Robert Ben Rhoades. Ο παράφρων δολοφόνος απήγαγε το κοpίτσι και το πήγε σε έναν εγκαταλελειμμένο αχυρώνα στο Ιλλινόις, όπου της έκοψε τα μαλλιά και ύστερα τη σκότωσε βάναυσα.

4) Tyler Hadley

4

Ο Tyler Hadley ήταν ένας έφηβος που σκότωσε τους γονείς του απλά για να κάνει πάρτι στο σπίτι. Τράβηξε αυτή την εικόνα με τον φίλο του αφού διέπραξε τη δολοφονία.

5) Αυτοκίνητο με εκρηκτικά

5

Υπήρχε μια βόμβα στο κόκκινο αυτοκίνητο που εξερράγη λίγο μετά τη φωτογραφία. Ο φωτογράφος και οι υπόλοιποι άνθρωποι στη σκηνή, πέθαναν επί τόπου από την έκρηξη.

6) Χτύπημα από κεραυνό

6

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1975, αυτά τα δύο αδέλφια χτυπήθηκαν από κεραυνό στο Εθνικό Πάρκο Sequoia στην Καλιφόρνια. Ο κεραυνός τους χτύπησε τη στιγμή που φωτογραφίζονταν, ενώ φαίνεται πως τα μαλλιά τους πως έχουν ήδη ηλεκτριστεί.

7) Tara Calico

7

Η Tara Calico εξαφανίστηκε κοντά στη κατοικία της στο Belen του Μεξικού, στις 20 Σεπτεμβρίου το 1988. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε απαχθεί, όταν μια γυναίκα βρήκε αυτή τη φωτογραφία, ένα χρόνο αργότερα, στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ.

8) Η φωτογραφία του δολοφόνου

8

Ένας πολιτικός στις Φιλιππίνες τράβηξε αυτή τη γωτογραφία με την οικογένειά του και τον δολοφόνο του…

9) Ο αντιδραστήρας του Τσερνομπίλ

9

Αυτή η μακάβρια εικόνα είναι ενός γενναίου φωτογράφου κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του αντιδραστήρα του Τσερνομπίλ.

10) Η αυτοκτονία

10Το 2013 ένας φωτογράφος στην Κίνα τράβηξε την εικόνα ενός ανθρώπου τη στιγμή που πήδηξε από μία γέφυρα.

Credits: Witty Feed
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...