Μια μητέρα κατήγγειλε το νοσοκομείο όπου γέννησε το τέταρτο παιδί της, όταν ανακάλυψε ότι ο γιατρός της την επέβαλε σε καισαρική επέμβαση αφού είχε ήδη γεννήσει!

Η 21 χρονών Amber Hughes από το Λέστερ, σοκαρίστηκε όταν είδε το βλέμμα του επίσης σοκαρισμένου συντρόφου της, όταν ο γιατρός της προσπάθησε να ξεγεννήσει τον γιο τους, Olly, μέσω καισαρικής τομής στις 30 εβδομάδες κύησης.Ο σύντροφος της Amber, ο 25χρονος Daniel, τρομοκρατήθηκε όταν ο γιατρός άνοιξε την κοιλιά της και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε μωρό μέσα!

Το μωρό είχε ήδη αρχίσει να κατεβαίνει πριν ο γιατρός κάνει τη τομή και σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, μόλις σε δύο λεπτά ο Olly είχε ήδη αρχίσει να κλαίει στα σεντόνια ανάμεσα στα πόδια της.

Επειδή ο Olly γεννήθηκε πρόωρα, ζύγιζε μόλις 3 κιλά, αλλά και η μαμά του ήταν τόσο καταβεβλημένη που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πέντε εβδομάδες αργότερα.

Η ίδια είπε: «Είμαι ευγνώμων που το μωρό μου είναι εντάξει, αλλά ποτέ δεν θα είμαι σε θέση να ξεχάσω την ημέρα που οι γιατροί έχασαν το μωρό μας«.

Credits: Mommy Page
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...