Απίστευτη ένταση στο Live U. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η παρουσιάστρια!

Η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες στην εκπομπή Live U, δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και η Πόπη Τσαπανίδου έμεινε άναυδη όταν υπονοήθηκε ότι ακόμα και η ίδια είναι διεφθαρμένη.«Αν εγώ έρθω και σας βρίσω, στη συνέχεια θα ‘ρθω στο σπίτι σας; Σας καλώ και δέχεστε την πρόσκλησή μου. Συναναστρέφεστε διεφθαρμένους ανθρώπους;», ρώτησε έκπληκτη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα. Εκείνος απάντησε: «Ερχόμαστε να υπερασπιστούμε την άποψη της κυβέρνησης. Αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, στις άλλες εκπομπές σας μπορείτε να το κάνετε και το κάνετε αυτό». «Αποκαλέσατε το κανάλι διεφθαρμένο κι εμένα προσωπικά διεφθαρμένη!», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Οι τόνοι ανέβηκαν περαιτέρω όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να δώσει τον λόγο στον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας: «Έχετε τον λόγο, κλείστε. Κλείστε όμως γιατί πρέπει να σας χαιρετίσω όλους»! Εκείνος την κοίταξε άγρια και είπε: «Τι μας καλείτε; Για να βγούμε μισό λεπτό»;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...