Είναι νόστιμα, έχουν κρέας, και είναι σχεδόν αδύνατο να φάτε ένα και να μη γεμίσετε με ζουμιά – αλλά όχι πια!

Η παρακάτω συνταγή δίνει μια νέα εκδοχή του κλασικού εδέσματος και είναι εξίσου εκπληκτική.







Βάζοντας τον κιμά σας σε μια τσέπούλα ζύμης και, στη συνέχεια, κλείνοντας τη ζύμη γύρω από τη γέμιση, θα γλιτώσετε τα λάδια που θα τρέχουν.

Απλά τσιμπήστε τις άκρες γύρω από τη γέμιση και ψήστε στους 350 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Μπορείτε επίσης να κάνετε και παραλλαγές, κρατώντας για τη γέμιση μια μεγάλη έκπληξη, απλά γεμίζοντάς το με υλικά δικής σας επιλογής.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πόσο απλή είναι αυτή η συνταγή. Δεν μπορώ να περιμένω για να δοκιμάσω μια νέα παρτίδα.

Θα δοκιμάζατε αυτή τη συνταγή στην κουζίνα σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...