Μια απελπισμένη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία της κόρης της στο Facebook. Κανονικά, σκηνές σαν αυτή θα πρέπει μάλλον να αφορούν μόνο την άμεση οικογένεια και ίσως και το δικαστήριο. Αλλά στην περίπτωση αυτή, η μητέρα ήθελε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να δουν τις φωτογραφίες. Η ιστορία πίσω από αυτήν την εικόνα είναι οδυνηρή…

Γονείς Προσοχή:

Αυτό είναι το αποτέλεσμα από 2 μπύρες, 2 σφηνάκια Captain Morgan, 2 σφηνάκια apple pie moonshine και 2 σφηνάκια ουίσκι. Η κόρη μου είναι 16 χρονών.

11528

Η κόρη μου και η ξαδέλφη της αποφάσισαν να κάνουν πάρτυ χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν μόνες στο σπίτι για μόλις 2 ώρες. Έκαναν επιδρομή στο μπαρ και όταν ο πρώην σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τα κορίτσια μεθυσμένα και την κόρη μας να μην ανταποκρίνεται. Την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο στο Wyoming και εγώ τους βρήκα εκεί.

Όταν έφτασα έτρεξα αμέσως στην εντατική όπου βρήκα το παιδί μου ξαπλωμένο σε ένα φορείο. Ήταν καλυμμένη με θερμαινόμενες κουβέρτες για την καταπολέμηση της υπερθερμίας. Ένας από τους σωλήνες στο λαιμό της έφτανε μέχρι το στομάχι της για την αποστράγγιση των υγρών.

Τρεις προσπάθειες έπρεπε να κάνουν οι γιατροί για να βάλουν τα σωληνάκια στην Taylor και της έσκισαν το λαιμό επάνω στη διαδικασία. Ήταν απαραίτητο για να μπορέσει να συνδεθεί με τον αναπνευστήρα που της παρείχε οξυγόνο για τις επόμενες 13 ώρες, γιατί δεν ήταν σε θέση να αναπνέει μόνη της.

Τα συμπτώματα της κόρης μου προκλήθηκαν από τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της, που ήταν 5 φορές πάνω από το νόμιμο όριο. Αρκετά υψηλά για να σκοτώσουν έναν ενήλικα.

Οι γιατροί στο Amplatz κατέστησαν πολύ σαφές ότι αν ο πατέρας της δεν είχε βρει το παιδί μας όταν το έκανε, θα είχε αναμφίβολα πεθάνει σε αυτό το σπίτι χθες το βράδυ.

Με τη χάρη του Θεού και μόνο, δεν θα χρειαστεί να θάψουμε το παιδί μας αυτή την εβδομάδα.

Ελπίζω η κόρη μου και η ανιψιά μου να κατανοήσουν πόσο τυχερές ήταν. Ελπίζω να πάρουν ένα πολύτιμο μάθημα. Και ελπίζω ότι αυτή η εμπειρία μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ενός παρόμοιου – όχι και τόσο τυχερού – περιστατικού.

Γονείς: 2 ώρες. Ήταν μόνες για 2 ώρες.

Παιδιά: 2 μπύρες και 6 σφηνάκια ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να σκοτώσει σχεδόν αυτό το κοpίτσι.

Παρακαλώ μοιραστείτε το. Βοηθήστε στην ευαισθητοποίηση για τους κινδύνους της δηλητηρίασης από αλκοόλ.

Credits: Hefty

Comments

comments