Δεν έχει τέλος το δράμα της οικογένειας του μικρού Μπεν Νίνταμ που πριν 25 χρόνια εξαφανίστηκε στην Κω.

Με τις πληροφορίες από το νησί να κάνουν λόγο για ένα τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο το παιδί έχασε τη ζωή του από λάθος ενός εργάτη και στη συνέχεια θάφτηκε για να εξαφανιστούν τα ίχνη του έφερε ξανά στο νησί Βρετανούς αστυνομικούς που ξεκίνησαν νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του.Σε δηλώσεις της στη Daily Mirror η γιαγιά του μικρού Μπεν, Κριστίν, αναφέρει ότι η πληροφορία ήρθε από το πουθενά, οι Βρετανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να τους προετοιμάσουν όσο καλύτερα μπορούσαν, ωστόσο εκείνη δηλώνει απαισιόδοξη.

Η 64χρονη αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Έχω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος.

Θυμάται τις τραγικές στιγμές όταν χάθηκε το μικρό παιδί, όμως η 64χρονη Κριστιν λέει ότι θέλει να κρατάει μέσα τις τις πιο όμορφες αναμνήσεις, όπως τη στιγμή της γέννησής του μικρού Μπεν.

“Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας” λέει η 64χρονη.

Δείτε επίσης:«Ο Παντελής δεν είχε…» – Η μεγάλη αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη που ανατρέπει τα πάντα γύρω από το τροχαίο!

athensmagazine.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...