Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα που έφυγε απ’την ζωή ο Παντελής Παντελίδης και ακόμη τα ερωτηματικά για την οικογένεια του είναι πολλά… 

Ωστόσο οι δύο συνεπιβάτιδες στο μοιραίο τζιπ προσπαθούν να βρουν ξανά τους ρυθμούς τους και να αποκαταστήσουν την σωματική και ψυχική τους υγεία, ειδικά η Μίνα Αρναούτη όπου νοσηλευόταν για πολλούς μήνες στην εντατική του Ευαγγελισμού δίνοντας μάχη για την ζωή της!Τις τελευταίες μέρες, η Μίνα ξεσπάει συνεχώς μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, (Διαβάστε εδώ) έχοντας αγανακτήσει για όλα αυτά που την κατηγορούν τόσο από την πλευρά του Παντελή Παντελίδη, όσο και από δημοσιεύματα που συνεχώς υποστηρίζουν ότι φταίει εκείνη ή η Φρόσω Κυριάκου! Έτσι λοιπόν η νεαρή κοπέλα έχει προβεί σε αποκαλύψεις για τον καλλιτέχνη αλλά και όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ!

Σήμερα λοιπόν, μέσα από την προσωπική της σελίδα έκανε την διαφορά! Ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες με την Φρόσω Κυριάκου από το μοιραίο βράδυ λίγο πριν το τροχαίο, όπου έχασε ο Παντελής Παντελίδης την ζωή του!

Δείτε την φωτογραφία: 

untitled-52
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...