Η Μπέσυ Μάλφα είναι ένας ειλικρινής και αυθόρμητος άνθρωπος που εξωτερικεύει τη σκέψη της, δημοσιοποιεί προσωπικές καταστάσεις, όπως εκείνη με την περιπέτεια της υγείας της. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης από την άλλη δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις.

«Το έχω γενικότερα αυτό και στη ζωή μου είμαι πιο κλειστός τύπος από τη Μπέσυ. Ανοίγομαι, αλλά αργεί να γίνει. Έχουμε επηρεάσει πολύ ο ένας τον άλλο. Η Μπέσυ έχει κλειστεί πολύ περισσότερο από όταν τη γνώρισα, κι εγώ έχω ανοιχτεί πολύ περισσότερο από όταν με γνώρισε. Σιγά-σιγά αποκτάς την αντίληψη του άλλου πάνω στα πράγματα, δεν γίνεσαι ποτέ το ίδιο, όμως πολλές φορές υιοθετείς πράγματα που παλαιότερα δεν θα τα έκανες. Έχω δει τον εαυτό μου σε πολλά πράγματα να το κάνω αυτό» τόνισε στο Λοιπόν.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)Διαβάστε την Συνέχεια.........................................................
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...