Είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Μπορεί 8 μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη να συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις, όμως εκείνη δεν πτοείται. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook συχνά πυκνά τοποθετείται για ότι την αφορά, ενώ πρόσφατα έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που την στηρίζουν. (Δείτε εδώ τι έγραψε).

Οι φυσικοθεραπείες είναι καθημερινό για εκείνη φαινόμενο, αφού θέλει να γιατρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις σωματικές πληγές που της άφησε το μοιραίο τροχαίο. Στην προσπάθειά της μάλιστα να τονώσει την ψυχολογία της συχνά πυκνά αλλάζει το look της.Όπως έκανε και σήμερα όταν αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της υιοθετώντας μια σκούρα απόχρωση του καστανού.

1Αν και πολλοί ήταν οι followers της που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν, πολλοί ήταν εκείνοι που της είπαν πως της πάει πολύ.

Δείτε τα ενσταντανέ που δημοσίευσε με το νέο της look.

 

2 3

Πηγή: youweekly
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...