Ντροπιασμενος πλέον ο πατέρας δεν θέλει να ξαναβγεί στο καφενείο…
Οι γιατροί έτριβαν τα μάτια τους με αυτό που είδαν. Ο γαμπρός γέλαγε και το διασκέδαζε. Φωτιά πήραν τα site και τα μπλογκς. Κανείς ποτέ δεν έμαθε πως έγινε όλο αυτό.
Ήρθαν τα πάνω κάτω στην πόλη της Λάρισας
Στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε μια νύφη αφού είχε απανωτούς oργασμους επι δυο ολόκληρες ώρες!

Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρισαν τη γυναίκα που δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει, αφού κάθε ένα λεπτό τρανταζονταν!«Τα πρώτα δέκα λεπτά είχα ενθουσιαστεί με αυτό που μου συνέβαινε, αλλά τώρα έχω εξουθενωθεί», είπε η γυναίκα στην γιατρό που την ανέλαβε, ενώ την ίδια ώρα ο σύζυγός της την απαθανάτιζε με την κάμερα του, έτσι βρε παιδί μου για να τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρια.

Οι γιατροί της χορήγησαν βαλιουμ για να χαλαρώσει το κορμιτης, αλλα και παλι δεν ειδαν αποτέλεσμα. Μάλιστα μια από αυτούς είπε στη γυναίκα οτι προσπαθησε να βρει στο ιντερνετ ανάλογη περίπτωση, όμως ο υπολογιστής της κόλλησε…

Όσο για τον σύζυγο; Το διασκέδαζε αφάνταστα, την ωρα που η καλή του υπέφερε και δεν άντεχε άλλο τους απανωτούς oργασμους.

Τώρα τι θα γίνει με τον πατέρα της κανείς δεν ξέρει.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...