Η νεαρή Κάρλει Χάγκερ δέχθηκε βάναυση επίθεση μέσα στο σπίτι που μοιραζόταν με τον πρώην σύντροφό της ο οποίος μεταξύ άλλων την τραυμάτισε σοβαρά στη γλώσσα και της δάγκωσε το αυτί.

Στο προφίλ της στο Facebook ωστόσο παρουσιαζόταν μια εντελώς διαφορετική ζωή από εκείνη της βίας και της κακοποίησης. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο και τίποτα δεν έδειχνε ότι η κοπέλα είναι θύμα ξυλοδαρμού και ψυχολογικής βίας. «Ήταν όλα μια ψευδαίσθηση» λέει χαρακτηριστικά.Οι γιατροί έπρεπε να ράψουν τη γλώσσα της την οποία είχε τραβήξει με μανία ο σύντροφός της και εκείνη δεν ήταν σε θέση να φάει στερεές τροφές για περίπου τρεις εβδομάδες.

«Άρχισα να αιμορραγώ και εκείνος προσπάθησε να με πνίξει με το αίμα μου» λέει περιγράφοντας τα όσα πέρασε στα χέρια του. Ο καυγάς ξεκίνησε με βρισιές και προσβολές που της έλεγε μπροστά στους φίλους τους ο ίδιος ενώ σύμφωνα με την κοπέλα προσπάθησε να την πνίξει στον ύπνο της.

1 2

Η ίδια δημοσιεύει τις φωτογραφίες της με σκοπό να παροτρύνει νέες κοπέλες που πέφτουν θύματα κακοποίησης να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα τους.

Ο σύντροφός της έχει συλληφθεί!

3

star.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...