Έσπασε τη σιωπή της! Για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά θέλησε μέσα από την εκπομπή της να μιλήσει για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα. Με δάκρυα στα μάτια αρχικά ανέφερε πως σήμερα είναι μουδιασμένη και περνάει δύσκολα.

«Τι με κοιτάτε;», είπε η Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες της. «Ε, σε κοιτάμε…», απάντησε η Σάσα Σταμάτη. «Για βγες ξανά λίγο Ελεάννα. Με κοιτάτε, με κοιτάτε… Είστε λίγο μουδιασμένοι σήμερα», συνέχισε η Φαίη και πήγε σε διαφημίσεις.«Δεν είμαι ευτυχισμένη. Καταλαβαίνετε πως είναι μια κατάσταση δύσκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ μετά το διαφημιστικό διάλειμμα έχοντας δίπλα της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα είπε όλα. Βουρκωμένη και με έναν κόμπο στο λαιμό της ανέφερε πως με τον Γιώργο χώρισαν από κοινού, όμως πάντα παραμένουν ενωμένοι για το καλό των παιδιών τους.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά επειδή δέχομαι πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές, θεωρώ σωστό πως πρέπει να πω δυο λόγια. Με τον Γιώργο πήραμε αυτή την απόφαση από κοινού. Έχουμε δυο πραγματικά υπέροχα παιδιά και θέλουμε το καλύτερο γι΄αυτά. Είναι δύσκολη η φάση αυτή πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ, όταν η Αργυρώ της έδωσε συγχαρητήρια για τον τρόπο που το χειρίστηκε εκείνη και ο Λιάγκας, η Φαίη παραδέχτηκε πως δεν ήταν μια απόφαση που πήραν πριν μερικές μέρες και το ανακοίνωσαν προχθές. Αντίθετα ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισαν πως δεν μπορούν να είναι άλλο μαζί.

Δείτε στο βίντεο τα συγκλονιστικά λόγια της παρουσιάστριας.

youweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...