Αυτός ο χρόνος συνεχίζει να είναι όλο και πιο παράξενος καθώς κυλάει. Δείτε το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας!
Αυτή η νεαρή γυναίκα φορούσε μια κοντή μπλούζα που άφηνε εκτεθειμένο μέρος του στομάχου της και ένα μαύρο παντελόνι. Πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα αποκαλυπτικό στο ντύσιμό της, αλλά ο τύπος αυτός θεώρησε ότι ήταν τολμηρό.

Ο τρελός τύπος αφού αρχικά την ρώτησε αν ήταν πόρνη, στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε μια ομάδα ανδρών και τους ρώτησε ποιος από αυτούς ήταν νταβατζής της. Την ρωτούσε συνεχώς πόσα χρήματα πουλάει το κορμί της και όλα αυτά τα έκανε γιατί ήθελα να το παίξει άντρας. Η νεαρή γυναίκα ήταν ντυμένη έτσι για να εντυπωσιάσει και αυτό ακριβώς έκανε, αλλά φαίνεται ότι ο τύπος το βρήκε σαν αφορμή για να την προσβάλλει. Ευτυχώς οι άλλοι παρευρισκόμενοι δεν έλαβαν μέρος σε αυτή την άχαρη κατάσταση και μια από τις φίλες της τον χτύπησε για τα καλά για να σταματήσει επιτέλους.Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα ο σεξισμός είναι ζωντανός. Είναι όμως απόλυτα απαράδεκτο το γεγονός ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι ελκυστική και να ντύνεται όπως της αρέσει σε δημόσιους χώρους.

Ευτυχώς αυτός ο «άντρας» πήρε αυτό που του άξιζε!

Credit: Dirtpost
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...