Κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, πιάνουμε τον εαυτό μας να ψάχνει για μικρά θαύματα που θα μας βάλουν στο πνεύμα των ημερών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο – απλά κάτι που θα μας υπενθυμίζει και θα μας επιβεβαιώνει πως το πνεύμα των ημερών είναι μαζί μας. ειδικά όταν νιώθουμε μοναξιά.
Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που γίνονται θαύματα.

Είτε πρόκειται για χιόνι, είτε για την οικογένεια που μαζεύεται ξανά, η περίοδος αυτή είναι πραγματικά μαγική.Το 2008, η πόλη Criciuma στην Βραζιλία είχε στήσει τη σκηνή της Γέννησης. Δεν είχαν ιδέα όμως πως αυτή τη χρονιά θα γινόντουσαν μάρτυρες σε ένα θαύμα.Όταν μαζεύτηκαν όλοι, παρατήρησαν κάτι παράξενο να κοιμάται ακριβώς δίπλα στην κούκλα του Ιησού. Ακριβώς δίπλα του, κοιμόταν ένα κουταβάκι που ήταν γερμανικό ποιμενικό.Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όλοι είχαν ενθουσιαστεί πάρα πολύ από το θέαμα αυτό.

2724 2823 2919

Δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν κάποιος το υιοθέτησε τελικά. Αλλά ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να βρήκε ένα νέο σπίτι.Αυτές οι εικόνες μας υπενθυμίζουν πόσο μοναχική περίοδος μπορεί να είναι για μερικούς που απλά θέλουν ένα ασφαλές μέρος να κουρνιάσουν και να αποκαλέσουν σπίτι.Το κουταβάκι πήγε εκεί για κάποιο λόγο. Ακόμα και όταν νιώθουμε χαμένοι, ακόμα πηγαίνουμε προς τα κάπου.

Βρήκε την αγάπη όταν το χρειαζόταν περισσότερο! Βέβαια, είναι σημαντικό να μοιράζουμε την αγάπη όλο τον χρόνο και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

3015

Οι σκέψεις σας;

Credit: diply.net
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...