«Σε παρακαλώ γράψε στο περιοδικό ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, κάνε μου αυτή την χάρη δεν στο ζητάω εγώ, ο Γιώργος και η Φαίη στο ζητάνε και να ξέρεις ότι θα σε στηρίξουν!«, λέει ο μεσολαβητής που έχει αναλάβει εργολαβικά το προφίλ του πρώην αγαπημένου ζευγαριού!

«Ρε Κ… πως να το γράψω αυτό; Πάλι μας στήνεις παγίδα; Μας έβαλες να γράψουμε ότι ο Λιάγκας είναι στο σπίτι και ξεφτιλιστήκαμε κι εμείς και οι εφημερίδες αναγκαστήκαμε να βγούμε και να διαψεύδουμε τους εαυτούς μας!«,απαντάει η διευθύντρια του περιοδικού! «Μην ανησυχείς γράψε αυτά που σου λέω και δεν θα διάψευσει κανένας. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες, δεν θα μιλήσει κανένας, δεν υπάρχουν στοιχεία…

«. Κάπως ετσι πείθονται κάποιοι δημοσιογράφοι που το μοναδικό αποκλειστικό που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι….ο γάμος τους!!! Άσε που από το πολύ γλείψιμο έχουν πάθει τυμπανισμό και κυκλοφορούν σαν ταβερνιάρηδες της παλιάς Αθήνας.

Πάντως το youweekly.gr παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια των «Παρουσιαστών ΑΕ» να σώσουν την εξωτερική καλη εικόνα τους. Και όλα αυτά γιατί; Για την καριέρα και τα φράγκα; Αμ δε… Έχουν την ηλίθια εντύπωση ότι οι καριέρες χτίζονται με ψέματα. Εκτιμούν ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος και με «στημένα» ρεπορτάζ και εξώφυλλα θα τους κάνουν να πιστέψουν τα απίστευτα! Εμεις είχαμε προειδοποίησει η ξεφτίλα είναι κοντά…περισσότερο κοντά από ότι πιστεύουν…

Όχι μόνο υπάρχει τρίτο πρόσωπο αλλά είναι και μια πανέμορφη γυναί,κα νεαρή και…ταλαντούχα! Ένα λάθος κάναμε μόνο, δεν είναι ξανθιά αλλά μελαχρινή – καστανό σκούρο!

youweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...