Το κουράγιο της Shannen Doherty στην «μάχη» με τον καρκίνο είναι συγκλονιστικό. Μέσω των social media, η ίδια δημοσιοποιεί την κατάστασή της και τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει θέλοντας να κάνει τους ανθρώπους να μην φοβούνται την ασθένεια, αλλά και όσους πάσχουν από αυτή να μην το βάζουν κάτω.

Η ηθοποιός, που πριν από περίπου ένα χρόνο έκανε γνωστό πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, δημοσίευσε στο Instagram άλλο ένα ντοκουμέντο από την «πάλη» της με την ασθένεια, με τον γιατρό να την προετοιμάζει για τις ακτινοβολίες προκειμένου να υποβληθεί σε ανάπλαση του στήθους της.Το βίντεο της 45χρονης star συγκίνησε για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και εμψύχωσε γυναίκες που βιώνουν την ίδια κατάσταση με εκείνη. Η ίδια, μάλιστα, τονίζει πως είναι αποφασισμένη να χαρίσει δύναμη στους καρκινοπαθείς, αλλά και να εξαλείψει τον φόβο και το κοινωνικό στίγμα….

Δείτε το βίντεο:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...